Eerste deelnemers CONCRETE

Intussen zijn er  al 36 patiënten die meedoen aan het onderzoek en daarvoor vragenlijsten invullen.  De bijdrage van patiënten is essentieel om inzicht te krijgen in  de waarde van inspanningstest en CT kalkscoretest voor het vaststellen of uitsluiten van ischemische hartziekte en in de invloed die de testen hebben op de kwaliteit van leven van patiënten.

Het is voor de studie ontzettend belangrijk dat zowel huisartsen(praktijken) als patiënten deelnemen aan CONCRETE. Samen leveren zij een bijdrage aan de eerstelijns diagnostiek rondom pijn op de borst. Voor vragen over de studie kunt u gerust contact met ons opnemen, dit kan via het contactformulier.

Eerste deelnemers CONCRETE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *