Nieuwe onderzoeker CONCRETE

Sinds april 2021 is Jorn Reijnders in dienst gekomen als promovendus voor het CONCRETE onderzoek. Jorn voert het CONCRETE onderzoek uit in de werkgebieden Heerlen en Sittard en wil zich graag aan u voorstellen:

“Hallo, ik ben Jorn Reijnders, vanaf maart 2020 arts-assistent Cardiologie in Zuyderland Medisch Centrum en sinds april 2021 promovendus bij CONCRETE. Vanaf de middelbare school groeide mijn ambitie om huisarts te worden, wat werd bevestigd tijdens mijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Om breed ervaring op te doen als beginnend arts ben ik begonnen als arts-assistent Cardiologie in het Zuyderland, maar de passie voor huisartsgeneeskunde bleef. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik werd benaderd om als promovendus deel te nemen aan het CONCRETE onderzoek in de regio’s Sittard en Heerlen, omdat dit onderzoek een mooie brug vormt tussen cardiologie en huisartsgeneeskunde. Uiteindelijk hoop ik met deze extra ervaring een goede basis te hebben om huisarts te worden.”

Nieuwe onderzoeker CONCRETE
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *